EcoForLife24
Menu
Strona głównaProbiotyki i prebiotykiBiolatte Havitall Bakterie kwasu mlekowego 250 g

Biolatte Havitall Bakterie kwasu mlekowego 250 g

133,00 zł

Producent: Biolatte
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (40 szt.)
Waga:0.30 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Biolatte Havitall ”Have It All”

Błonnik z kulturami ludzkich bakterii kwasu mlekowego i sproszkowanymi owocami jagody. Suplement diety.

Opakowanie:

250 g netto.

Skład:

Psyllium Husk, sproszkowane owoce jagody, kultury ludzkich bakterii kwasu mlekowego: E. faecium, L. acidophilus, L. casei, L. fermentum, S. thermophilus.

Dawkowanie i sposób przygotowania:

Wymieszać łyżkę produktu Havitall z 200-400 ml wody. Wypić bezzwłocznie. Spożywać raz dziennie, ok. 12 g. Podczas przyjmowania produktu zaleca się pić dużo wody w ciągu dnia.

Dzieciom poniżej 6 lat podawać jedynie według zaleceń lekarza.

Uwaga! Każdorazowo przed użyciem energicznie wstrząsnąć pojemnikiem.

Substancje zawarte w suplemencie diety w dziennej zalecanej dawce do spożycia (ok. 12 g):

Psyllium Husk 11,082 g,

Sproszkowane owoce jagody 0,846 g,

Żywe kultury ludzkich bakterii kwasu mlekowego w dniu końca przydatności:

E. faecium, L. acidophilus, L. casei, L. fermentum, S. thermophilus  (co najmniej 2,2E9 CFU*/dzień)

* CFU-Jednostka tworząca kolonię (ang. colony-forming unit).

Nie należy przekraczać zalecanej dawki do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz nie zastąpi zdrowego stylu życia.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym i zaciemnionym miejscu, w zamkniętym pojemniku, w miejscu niedostępnym dla dzieci.

Produkt posiada certyfikaty GMP i ISO 22000.

Numer pozwolenia na sprzedaż w UE: AS 2251/1.

Wyprodukowano dla: Biolatte Oy

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Akceptuję
Polityka cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityka Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.